USAInstantBooking.com

Pošljite nepremičnine na:
http://www.usainstantbooking.com/listings/sl.add_property.php

Pridobite več informacij o Instant World Booking storitev:
https://www.instantworldbooking.com/communications/articles/searching_for_intelligent_marketing.html

Veseli nas, da slišal za vaše zanimanje za naše storitve. Z Instant World Booking, obstajata dve stvari, ki jih lahko storite takoj, da bi začeli z online rezervacije in izboljšanje vašega poslovanja na spletu.

1. - Pošljite oglas našo mrežo z naslednjo povezavo zgoraj (preberite spodaj za več podrobnosti).
2. - Sprejmi spletnih rezervacij in kreditne kartice, neposredno iz vaše spletne strani.

Lahko setup resnično online rezervacije na svojo spletno stran zelo hitro, in ob nižjih stroških, kot so na voljo nikjer drugje. Obiskovalci vaše spletne strani bodo lahko takoj rezervo s tabo prek svoje kreditne kartice. Kaj pa v celoti št-show in izbris zaščite? Nikoli ne skrbi za zbiranje od vaše goste znova. Študije dokazujejo, da spletnih strani, ki ne ponujajo online rezervacija zmogljivosti se lahko izgubi do 85% svojih obiskovalcev. Ti obiskovalci hitro preide v iskanju rezervacije drugje. Instant online rezervacija zmogljivosti na vaši spletni strani, je neobvezno storitev, zato vas prosimo, da nas obvestite, če te zanima (preberite spodaj za več informacij).

Dodajte svoje premoženje v naši spletni imenik za svobodne in preverite, kako je vodilna v industriji Instant World Booking je pomagala na tisoče drugih lastnosti, prav tako kot tvoje povečanje dobička online. Nameščen je hitra potrditev v varnem okolju spletu, Instant World Booking je integrirano tržno upravljanje koledarja, spletne rezervacije in plačila storitev.

Ni nobene obveznosti ali stroški za brezplačno objavo v Instant World Booking. Prosimo le 8% provizije (v primerjavi z 10% -30%, ki jih zahteva skoraj vse druge podobne storitve), za rezervacije realizirate preko naše omrežje. Nekatere minimalne zahteve morajo biti izpolnjene, da izkoristite naše industrije, nizke stopnje (glej opombo). Še bolje, izkoristi stopenj tako nizko, kot 1,9%, če se odločite, da boste sprejeti spletne rezervacije iz vaše spletne strani.

Skratka, ponujamo najnaprednejše spletne rezervacije tehnologijo z najnižjimi stroški. Brez tega, da ste izgubili niti rezervacije za konkurenčne lastnosti, ki svoje knjige gostov v nekaj sekundah, ali če ste plačilni preveč.

Opomba: stopnja provizije za našo prednost status oglaševanje je le 8%. Da bi dosegli želeno stanje, novi oglasi popolna šele 12 rezervacije v višini 10% provizije, nato pa se samodejno nadgradili na želeno stanje, in uživajte 8% provizijo za življenje oglasa.

Instant World Booking HIGHLIGHTS

1) Instant varne kreditne kartice za potrditev rezervacije vse
2) Neposredno obveščanje o novih pridržkov tako na spletu in preko e-pošte
3) v realnem času vodenja koledarja po našem celotnem omrežju
4) Free prevode vaše nepremičnine informacij v 15 ali več svetovnih jezikov
5) Do 15 ali več različnih večjezičnih strani za vsako od naših spletnih strani, oglaševanje samo VAŠE nepremičnine
6) Traveler ocene - Naučite se, kako svoje goste stopnja vas. Tudi pregledi dodate na svojo spletno stran.
7) Sprejem kreditne kartice in varno rezervacije iz vaše spletne strani (neobvezno)
8) Full No-show in zaščita za preklic rezervacije na svoji spletni strani (neobvezno)
9) celotno plačilo storitev, vključno z zbiranjem vaš gost bilanci pred prihodom (neobvezno)
10) Global mrežo več kot 100 + spletnih mest potovanja, poleg obsežne online affiliate omrežja.

Naša mreža je širok trženje in raste. Instant World Booking vodi trženje mrežo več kot 100 priljubljenih spletnih mest potovanja. To je poleg obsežne populacije affiliate partnerjev. Naš najbolj znan potovanja portali sodijo spletne strani, kot so HostelTraveler.com (za hostels, backpackers, in proračun polog) in BedBreakfastTraveler.com (za nočitev z zajtrkom in gostilne).

Za začetek, pošljite svoje premoženje informacije, neposredno na naslednji strani. Celotna navodila najdete na spletu.

http://www.usainstantbooking.com/listings/sl.add_property.php

Nikoli ne bi plačilo za nas!
Naš plačilni proces je zelo koristno za naše partnerje. To pomeni, da ni provizije za zaračunavanje pristojbine ali transakcije. Zbiramo 8% polog od gost na potrditev. Imate varnost jamstvo kreditne kartice (smo že potrjene kartice), in zbere preostalih (92%) od gost ob prihodu, ali glede na svoje plačilne politike. Če ne sprejemamo kreditne kartice, da je tudi v redu. Lahko zbirajo na računu iz rednega gosta z vašim načinom plačila.

Sprejem kreditne kartice iz vaše lastno spletno stran in se v celoti št-show in izbris varstvo.
Dodajanje Instant World Booking na vašo lastno spletno stran je enostavna in omogoča popolnoma integrirano spletno rezervacije na vaše obiskovalce. Bomo tudi za vas, ga namestite na vaši lastni spletni strani, če želite. Ni dodatnih stroškov za uporabo te storitve, ter provizije obrestna mera temelji na polog znesek, ki ste nam želite zbrati. Na primer, provizija samo 1,9%, ko smo zbrali majhno nakazilo v višini 8% od vaš gost. Izberite zberejo vsaj 35% depozita iz gostom, da izkoristite naše polne no-show in zaščita odpovedi, in komisija je samo 5%. V bistvu, lahko izberete za zbiranje vseh deponiranje zneska, do 100% rezervacije vaš gost v času potrditve. Sedaj lahko uporabite tudi naš kreditni kartici zbiranje službe za zbiranje ravnotežje vaš gost plačilnih tik pred prihodom. Nikoli ne skrbi več o zbiranju gostov, odpovedi, in ni razvidno. Ni skoraj nobene druge storitve, ki ponuja to izredno paleto plačilnih storitev.

Ste že slišali o naši spletni Traveler Reviews?
Zdaj imamo enega najbolj naprednih sistemov uporabnik oceno za stanovanje po vsem svetu. Več o tem, kako svojim gostom stopnja vas, in nepristranski mnenj. Lahko se celo funkcijo pregleda vaše goste pravico na svojo spletno stran. Prosimo, vprašati o tem, kako lahko naše spletne popotnik ocene koristi vašemu podjetju.

Kaj pa 15 ali več specializiranih straneh objavi samo za vašo lastnino na internetu najbolj priljubljenih jezikov?
Nudimo brezplačne prevode za svojo lastnino informacije, objavljene na spletnih straneh optimističen. To je najbolj napreden predstavitev informacij, ki jih vloži kateri koli spletne klicnega centra na svetu danes, in to je vse vključeno v vašo brezplačno objavo. To je nekaj, kar verjetno sploh ni na vaši lastni spletni strani.

Smo popolnoma zavezana k vložitvi ponujajo naši partnerji najbolj tehnološko naprednih spletnih rezervacije orodja, in čim večja gospodarska vrednost, so na voljo povsod po svetu. Veselimo se pridobivanje vi začeli z Instant World Booking danes.