USAInstantBooking.com

Send inn din eiendom på:
http://www.usainstantbooking.com/listings/no.add_property.php

Få mer informasjon om Instant World Booking tjenester:
https://www.instantworldbooking.com/communications/articles/searching_for_intelligent_marketing.html

Vi er glade for å høre om din interesse for våre tjenester. Med Instant World Booking, er det to ting du kan gjøre umiddelbart å komme i gang med online hotellreservasjoner og forbedre din bedrift på Internett.

1. - Send oppføringen til nettverket vårt ved å følge linken ovenfor (les nedenfor for mer informasjon).
2. - Godta online booking og kredittkort direkte fra ditt eget nettsted.

Vi kan setup virkelige online hotellreservasjoner på ditt eget nettsted svært raskt, og til en lavere kostnad enn tilgjengelig andre steder. Besøkende på ditt nettsted vil kunne bestille direkte med deg ved hjelp av sitt kredittkort. Hva med full No-show og Avbestilling beskyttelse? Ikke bekymre deg om å samle fra gjestene igjen. Studier beviser at nettsteder som ikke tilbyr online reservasjoner evne kan tape opptil 85% av de besøkende. Disse besøkende raskt gå videre for å søke etter reservasjoner andre steder. Instant online reservasjoner evne på nettstedet ditt er en valgfri tjeneste, så vennligst gi oss beskjed om dette interesserer deg (les nedenfor for mer informasjon).

Legg din eiendom til vor online katalog for gratis og sjekk ut hvordan bransjeledende Instant World Booking har hjulpet tusenvis av andre egenskaper som din øke fortjenesten på nettet. Med øyeblikkelig bekreftelser i et sikkert online miljø, er Instant World Booking en integrert markedsføring, kalender management, online bestilling og betaling service.

Det er ingen forpliktelser eller kostnader for en gratis oppføring med Instant World Booking. Vi ber bare en 8% provisjon (versus 10% -30% kreves av praktisk talt alle andre lignende tjenester) for reservasjoner bestilt gjennom vårt nettverk. Visse minimumskrav må oppfylles for å dra nytte av vår industri-lav rente (se note A). Bedre ennå, dra nytte av priser så lave som 1,9% hvis du velger å godta elektroniske bestillinger fra ditt eget nettsted.

Oppsummert kan vi tilby den mest avanserte online booking teknologien til lavest mulig kostnad. Uten den, kan du enten mister bestillinger til konkurrerende egenskaper som boken deres gjester online i løpet av sekunder, eller du betaler for mye.

Merk Sv: kommisjon for vår foretrukne status annonse som er bare 8%. For å oppnå ønsket status, nye oppføringer fullfører kun 12 bestillinger til 10% provisjon, så blir automatisk oppgradert til ønsket status, og nyt 8% provisjon for livet av annonsen.

Instant World Booking HØYDEPUNKTER

1) Instant sikre kredittkort bekreftelse for alle reservasjoner
2) Instant varsel om nye reservasjoner både online og via e-post
3) Real-time styring av kalenderen på tvers av hele nettverket
4) Gratis oversettelser av din eiendom informasjon i 15 eller flere av verdens språk
5) Opptil 15 eller flere unike flerspråklig sider på hver av våre nettsteder, reklame bare din eiendom
6) Traveler vurderinger - Lær hvordan dine gjester rangere deg. Selv legger vurderinger til webområdet ditt.
7) Godta kredittkort og sikre reservasjoner fra din egen nettside (valgfritt)
8) Full No-show og Avbestilling beskyttelse for bestillinger på din egen nettside (valgfritt)
9) Full betalingstjenester, herunder samling av gjesten din saldo før ankomst (valgfritt)
10) Globalt nettverk av over 100 + reise nettsteder i tillegg til et omfattende online affiliate nettverk.

Vår markedsføring nettverk er ekspansiv og voksende. Instant World Booking fører et markedsførings nettverk av over 100 populære reisemål nettsteder. Dette er i tillegg til en omfattende befolkning på affiliate-partnere. Våre mest kjente reise portaler inkluderer nettsteder som HostelTraveler.com (for vandrerhjem, ryggsekkturister, og budsjettet losji) og BedBreakfastTraveler.com (for seng og frokost og vertshus).

For å komme i gang, legg inn din eiendom informasjon direkte på følgende side. Fullfør instruksjonene er inkludert online.

http://www.usainstantbooking.com/listings/no.add_property.php

Du har aldri foreta en betaling til oss!
Vår betalingsprosessen er ganske verdifull for våre partnere. Dette betyr at ingen provisjon fakturering eller transaksjonsgebyrer. Vi samler en 8% innskudd fra gjest på bekreftelse. Du har sikkerheten for et kredittkort garanti (vi allerede har validert kortet), og samle de gjenværende saldo (92%) fra gjestenes ved ankomst, eller i henhold til din egen betaling politikk. Hvis du ikke aksepterer kredittkort, det er OK også. Du kan samle saldoen fra gjestenes bruke vanlig betalingsmåte.

Godta kredittkort fra din egen hjemmeside og få full No-show og Avbestilling Protection.
Legge Instant World Booking til ditt eget nettsted er enkelt og gir perfekt integrert online hotellreservasjoner til de besøkende. Vi vil også installere det for deg på din egen nettside hvis du vil. Det er ingen ekstra kostnad å bruke denne tjenesten, og kommisjon er basert på innskuddet du vil at vi skal samle inn. For eksempel er kommisjonen bare 1,9% når vi samler inn et lite innskudd på 8% fra gjesten. Velg å samle inn minst 35% innskudd fra gjestene å dra nytte av våre fullt oppmøte og oppsigelse beskyttelse, og kommisjonen er bare 5%. Faktisk kan du velge å samle alle innskuddet, opptil 100% av reservasjonen fra gjestenes din på tidspunktet for bekreftelse. Nå kan du også bruke vår kredittkort samling tjeneste å samle balansen av gjesten betalingen like før ankomst. Ikke bekymre deg for å samle fra gjester, avbestillinger, og no-shows. Det er nesten ingen andre som tilbyr denne ekstraordinære spekter av betalingstjenester.

Har du hørt om våre online per natt?
Vi har nå en av de mest avanserte brukeren vurdere systemer for innkvartering over hele verden. Lær hvordan gjestene rangere deg, og deres saklig meninger. Du kan til og med din gjestenes vurderinger rett på din egen nettside. Spør om hvordan vår elektroniske reisendes vurderinger kan komme bedriften.

Hva med 15 eller mer spesialiserte sider utgitt bare for din eiendom på internett mest populære språkene?
Vi tilbyr gratis oversettelser for din bolig informasjon publisert på web-optimaliserte sider. Dette er den mest avanserte presentasjon av losji informasjon som tilbys av enhver online bestillingssystem i verden i dag, og alt som følger med en gratis oppføring. Dette er noe du sannsynligvis ikke engang har på ditt eget nettsted.

Vi er fullstendig forpliktet til å tilby våre losji partnere de mest teknologisk avanserte bestilling online verktøy og de beste økonomiske verdien tilgjengelig overalt på kloden. Vi ser fram til å få deg i gang med Instant World Booking dag.