USAInstantBooking.com

Pošaljite Vaše nekretnine na:
http://www.usainstantbooking.com/listings/hr.add_property.php

Dobijte više informacija o Instant World Booking usluge:
https://www.instantworldbooking.com/communications/articles/searching_for_intelligent_marketing.html

Mi smo oduševljeni čuti na interesu za naše usluge. Sa Instant World Booking, postoje dvije stvari koje možete učiniti odmah da počnete sa online rezervacija i unapređenja poslovanja na mreži.

1. - Submit your oglas našu mrežu klikom na link iznad (pročitajte ispod za više detalja).
2. - Prihvatite online rezervacije i kreditnim karticama izravno sa svoje vlastite web lokacije.

Možemo postaviti pravi on-line rezervacije na vlastite web stranice vrlo brzo, i po nižoj cijeni od dostupnih nigdje. Posjetitelja na vaše web stranice moći će se rezervirati odmah s vama putem svoje kreditne kartice. Kako o full Ne-show i Otkazivanje zaštitu? Nikad ne brinuti o prikupljanju iz svoje goste opet. Studije dokazuju da web stranice koje ne nude online rezervacije sposobnost može izgubiti i do 85% svojih posjetitelja. Ove posjetitelji brzo premjestiti na to traženje za rezervacije drugdje. Instant online rezervacije sposobnost na svojim stranicama nije obavezan servis, pa vas molimo da nas obavijestite ako vas zanima ovo (pročitajte ispod za više informacija).

Dodajte svoje imovine na naše online direktorij za slobodne i provjeriti kako u industriji vodećeg Instant World Booking je pomogla tisućama drugih svojstava pravedan poput tvoj povećati profit line. Dati instant potvrđivanje sigurnog online okruženju, Instant World Booking je integrirani marketing, kalendar, upravljanje, online rezervacije i plaćanja usluge.

Ne postoji obveza ili troškova za slobodan unos sa Instant World Booking. Tražimo samo 8% provizije (u odnosu na 10% -30% zahtijeva gotovo sve druge slične usluge) za rezervacije rezervirali preko naše mreže. Određene minimalne zahtjeve moraju biti ispunjeni kako iskoristiti naše industrije, niska stopa (vidi napomenu). Još bolje, iskoristite niske cijene kao i 1,9% ako se odlučite prihvatiti online rezervacije sa svoje vlastite web lokacije.

U sažetku, nudimo najnapredniju tehnologiju on-line rezervacije na najnižu cijenu. Bez njega, bilo da ste izgubili rezervacije natjecanjima svojstava koja knjiga njihovi gosti online u sekundi, ili ste plaćati previše.

Napomena: Komisija stopa za naše željene statusa oglasa je samo 8%. Da bi se ostvarila željena stanja, novi oglasi kompletan samo 12 rezervirajte na 10% provizije, a zatim se automatski nadograditi na željeni položaj, i uživati u 8% provizije za život oglasa.

Instant World Booking HIGHLIGHTS

1) odmah osigurati kreditna kartica potvrdu za sve rezervacije
2) Instant obavijesti o novim rezervacija kako online tako i putem e-pošte
3) Real-time management vašeg kalendara po cijeloj našoj mreži
4) Slobodni prijevoda svoje imovine informacije u 15 ili više svjetskih jezika
5) Do 15 ili više jedinstvenih višejezične stranice na svaki od naših stranica, reklamiranje samo svoje imovine
6) recenzije - Saznajte kako se vaše goste biste ocijenili. Čak i recenzije dodati na Vašu web stranicu.
7) Primamo kreditne kartice i sigurne rezervacije sa svoje vlastite web stranice (opcija)
8) Full Ne-show i otkaz rezervacije za zaštitu na svoju web stranicu (opcionalno)
9) Full usluge plaćanja, uključujući i prikupljanje Vašeg gosta stanje prije dolaska (opcionalno)
10) Globalna mreža od preko 100 + travel web stranice uz veliku online affiliate mrežu.

Naša marketinška mreža je ekspanzivna i raste. Instant World Booking vodi marketinška mreža od preko 100 popularnih web stranice putničke. To je uz veliku populaciju affiliate partnerima. Naš najpoznatiji turističkim portalima uključuju websiteovi kao što je HostelTraveler.com (za hostele, Backpackers, i prenoćište budžet) i BedBreakfastTraveler.com (za noćenje i doručak i gostionica).

Da biste započeli, pošaljite svoje podatke nekretnine direktno na sljedećoj stranici. Cijela upute su uključeni online.

http://www.usainstantbooking.com/listings/hr.add_property.php

Vi nikada ne čine uplate za nas!
Naš proces plaćanja je vrlo dragocjen za naše partnere. To znači da nema provizije za naplatu transakcije ili naknade. Mi prikupljamo 8% depozita od gost kod potvrde. Imate sigurnost garancije kreditnom karticom (smo već potvrdio karticu), i prikupiti preostali saldo (92%) od gost na dolasku, odnosno prema vašim plaćanje politike. Ako ne primamo kreditne kartice, to je u redu previše. Možete je preuzeti saldo od gost koristite svoje redovno načina plaćanja.

Primamo kreditne kartice sa svoje vlastite web stranice i dobiti pun Ne-show i Otkazivanje zaštitu.
Dodavanje Instant World Booking na vlastite web stranice je jednostavno i pruža izvrsno integrirana online rezervacije svojim posjetiteljima. Mi ćemo ga instalirati čak i za vas na vlastite web stranice, ako želite. Nema dodatnih troškova za korištenje ove usluge, a provizija stopa temelji se na iznos depozita želite prikupiti. Na primjer, komisija je samo 1,9% kad mi skupljamo mali depozit od 8% od vašeg gosta. Izaberite prikupiti najmanje 35% depozita od gostiju da iskoristite našu punu ne-show i otkaz zaštitu, a provizija je samo 5%. Zapravo, možete odabrati bilo koji prikupiti iznos depozita, do 100% Vaše rezervacije od gost u vrijeme potvrde. Sada, čak možete koristiti našu uslugu prikupljanja kreditne kartice za prikupljanje sredstava sa vašeg gosta plaćanje neposredno prije dolaska. Nikad ne brinite opet o prikupljanju od gostiju, otkaz, a ne pokazuje. Ne postoji gotovo nitko drugi servis koji nudi ovaj izuzetan raspon plaćanje usluga.

Jeste li čuli naše online Traveler Reviews?
Sada imamo jedan od najnaprednijih korisnik ponovo ispitivanje sustava za smještaj širom svijeta. Saznajte kako se vaše goste stopa vas, nepristrane i njihova mišljenja. Možete čak i mogućnost svojim gostima "recenzije pravo na svoju web stranicu. Molimo vas da se o tome kako naše online recenzije mogu koristiti vašem poslovanju.

Kako je oko 15 ili više specijaliziranih stranicama objavljen samo za svoje imovine u internet najpopularnijih jezika?
Nudimo besplatnu prijevode za vaše vlasništvo informacija, objavljena na web-stranice optimizirane. To je najnapredniji prezentaciju informacija smještaj nudi niti online rezervaciju usluge u svijetu danas, i to je sve uključeno u tvoj slobodan unos. To je nešto što vjerojatno dont 'ravan imati na Vašoj web lokaciji.

Mi smo potpuno predana nudi smještaj našim partnerima tehnološki najnaprednije on-line rezervacija alate, a najbolji ekonomske vrijednosti dostupne nigdje širom svijeta. Radujemo se što ćemo vas kako započeti s Instant World Booking danas.