USAInstantBooking.com - Video on kuningas. Hanki ammattimaisesti tuotettu video, jota voit käyttää sivustossasi tai sosiaalisen median avulla. Suurenna valotusta dramaattisesti videon avulla hotellit ja hostellit

Ei ole epäilystäkään siitä, että videomarkkinointi on erittäin tärkeää hotellin, hostellin tai boutique-majoituksen kannalta. Mutta miksi? Video voi lisätä varauksia sivustossasi ja varaussivustoillasi 80%. Se lisää myös asiakkaiden sitoutumista, mikä johtaa jopa 50% nopeampaan liikevaihdon kasvuun. Sosiaalinen video tuottaa 1200% enemmän osakkeita kuin teksti ja kuvat.

Hotellikampanjat

Näiden tilastojen avulla et voi sivuuttaa yritystäsi koskevia videoita.

Hanki mainosvideo hotellin, hostellin tai muun majoituspaikan parissa tänään. Instant World Booking tarjoaa nyt tämän ainutlaatuisen ja edullisen palvelun. Saat mukautetun tuotannon videon, jossa on nykyaikaiset design-ominaisuudet. Näytä parhaat palvelut ja mukavuudet potentiaalisille asiakkaille. Käytä sitä sivustossasi, sosiaalisen median tai missä tahansa haluat mainostaa majoitusta. Ilman markkinointivideota et voi vain kilpailla tehokkaasti nykypäivän sosiaalisen median kanssa tai saavuttaa riittävän tärkeitä vuosituhannen asiakkaita. Katso alla olevat demot. Tulet yllättymään siitä, kuinka edullinen on oma henkilökohtainen video. Ota meihin yhteyttä.

Aloita oma video?
Ota meihin yhteyttä

  • Videon sisällyttäminen aloitussivulle voi lisätä tulosprosentteja 80%
  • Videoita käyttävät yritykset saavat 41% enemmän web-liikennettä hakuja kuin muita käyttäjiä
  • Pelkästään Facebook tuottaa 8 miljardia videokuvaa joka päivä.
  • Facebookissa olevien videoviestien orgaaninen ulottuvuus on 135% suurempi kuin valokuvapostit
  • Kun katsot videota, 64% käyttäjistä ostaa todennäköisemmin verkossa
  • Katsojat säilyttävät 95% videosta katsomastaan viestistä, kun sitä lukee 10%
  • Sähköpostissa oleva video lisää napsautussuhteen 200-300%

Lähde: Forbes.com

Hanki mainosvideo hotellin, hostellin tai muun majoituspaikan parissa tänään

Voit valita videosi teeman parhaiten esittelemällä ainutlaatuisen majoituksen, mukavuudet ja sijainnin. Videosi voi kestää yleensä 2–5 minuuttia (Vihje: lyhyemmät noin 2 minuutin videot saavat eniten sitoutumista). Lopullinen video sisältyy kiinteistöprofiilisi sivuillemme laajalla verkkosivustomme verkostolla. Useimpien ominaisuuksien osalta tämä on yli 300 yksittäistä verkkosivua, joissa on video- ja profiilisisältösi, mikä on merkittävä. Se näkyy myös pysyvästi YouTube-kanavassamme. Mainostamme videosi myös kaikissa sosiaalisen median kanavissamme. Lopuksi saat myös kopion videostasi omaan yksityiseen ja kaupalliseen käyttöön.

Tutustu markkinointivideo-demoihin

Joskus kuva on tuhannen sanan arvoinen. Jokainen demo edustaa näytteen promotiomal-videota. Nämä demot kuvaavat juuri omalle hotellillesi tuotetun mukautetun videon tehoa.

Demo # 1
Demo # 2
Demo # 3
Demo # 4
Demo # 5
Demo # 6
Demo # 7
Demo # 8

Airbnb- ja Boutique-tyylisiä videoita

Nämä ovat näytteen promotiomal-videoita Airbnb: n, huoneistojen ja boutique-tyylisen majoituksen yhteydessä.

Demo # 9
Demo # 10
Demo # 11

Hostellityyliset videot

Nämä ovat näytteitä promotiomal videoita hostellit ja hostelli-tyylinen majoitus.

Demo # 12
Demo # 13
Demo # 14
Demo # 15
Demo # 16
YouTube-kanava

Lisätietoja Instant World Booking-esittelyistä ja videoista on YouTube-kanavassamme.

Aloita oma video?
Ota meihin yhteyttä

Sosiaalisen median markkinointipalvelumme hotelleille ja hostelleille täydentää täydellisesti videotuotantoa. Lisätietoja muista palveluistamme.

Lisää palveluja