USAInstantBooking.com

Καταχωρήστε το ακίνητό σας στη διεύθυνση:
http://www.usainstantbooking.com/listings/el.add_property.php

Να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες Instant World Booking:
https://www.instantworldbooking.com/communications/articles/searching_for_intelligent_marketing.html

Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για να ακούσουμε από το ενδιαφέρον σας για τις υπηρεσίες μας. Με Instant World Booking, υπάρχουν δύο πράγματα που μπορείτε να κάνετε αμέσως για να ξεκινήσετε με online κρατήσεις και την ενίσχυση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

1ο - Υποβολή καταχώρισή σας στο δίκτυό μας, ακολουθώντας την παραπάνω σύνδεση (διαβάστε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες).
2ο - Αποδοχή online κρατήσεων και πιστωτικές κάρτες απευθείας από τη δική σας ιστοσελίδα.

Μπορούμε setup πραγματική κρατήσεις σε απευθείας σύνδεση με δική της ιστοσελίδα σας πολύ γρήγορα, και με μικρότερο κόστος από ό, τι υπάρχουν πουθενά αλλού. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας θα είναι σε θέση να κάνετε κράτηση αμέσως μαζί σας χρησιμοποιώντας την πιστωτική τους κάρτα. Τι λέτε για πλήρη Μη εμφάνιση και την προστασία ακύρωσης; Μην ανησυχείτε για την είσπραξη από τους επισκέπτες σας και πάλι. Μελέτες αποδεικνύουν ότι οι δικτυακοί τόποι που δεν προσφέρουν δυνατότητα online κράτησης μπορεί να χάσει έως και το 85% των επισκεπτών τους. Αυτές οι επισκέπτες να προχωρήσει γρήγορα για να ψάξει για κρατήσεις αλλού. Άμεση δυνατότητα online κράτησης στην ιστοσελίδα σας είναι μια προαιρετική υπηρεσία, γι 'αυτό παρακαλώ να μας ενημερώσετε αν αυτό σας ενδιαφέρει (διαβάστε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες).

Προσθήκη αγγελίας τις online κατάλογό μας δωρεάν και να δείτε πώς η βιομηχανία με ηγετική θέση στην Instant World Booking έχει βοηθήσει χιλιάδες άλλες ιδιότητες ακριβώς σαν τη δική σας online αύξηση των κερδών. Διαθέτει άμεση επιβεβαίωση σε ένα ασφαλές περιβάλλον σε απευθείας σύνδεση, Instant World Booking είναι μια ολοκληρωμένη αγορά, διαχείριση ημερολόγιο, online κράτηση, και οι πληρωμές υπηρεσιών.

Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση ή κόστος για δωρεάν καταχώρισης με Instant World Booking. Ζητάμε μόνο κατά 8% προμήθεια (έναντι 10% -30% που απαιτείται από σχεδόν όλες τις άλλες παρόμοιες υπηρεσίες) για κρατήσεις κράτηση μέσω του δικτύου μας. Ορισμένες ελάχιστες απαιτήσεις πρέπει να πληρούνται για να επωφεληθούν από τη βιομηχανία μας-χαμηλό ποσοστό (βλέπε σημείωση Α). Ακόμα καλύτερα, να επωφεληθούν από τα ποσοστά τόσο χαμηλά όσο το 1,9% εάν επιλέξουν να αποδεχθούν online κρατήσεις από τη δική σας ιστοσελίδα.

Με λίγα λόγια, προσφέρουμε την πιο προηγμένη τεχνολογία online κρατήσεις με το χαμηλότερο κόστος. Δεν είναι, είστε είτε χάνουν τις κρατήσεις για να ανταγωνίζονται τις ιδιότητες που το βιβλίο σε απευθείας τους επισκέπτες σε δευτερόλεπτα, ή πληρώνετε πάρα πολύ.

Σημείωση Α: Το ποσοστό της προμήθειας για προτίμησε διαφήμιση κατάσταση μας είναι μόνο το 8%. Για την επίτευξη προτίμησε κατάσταση, νέα λίστα πλήρες μόλις 12 κρατήσεις στο 10% προμήθεια, τότε θα αναβαθμιστούν αυτόματα σε προτιμώμενη κατάσταση, και να απολαύσετε το 8% προμήθεια για τη ζωή της διαφήμισης.

HIGHLIGHTS Instant World Booking

1) Άμεση ασφαλή επιβεβαίωση πιστωτική κάρτα για όλες τις κρατήσεις
2) Άμεση κοινοποίηση των νέων επιφυλάξεις τόσο σε απευθείας σύνδεση και μέσω email
3) σε πραγματικό χρόνο διαχείριση του ημερολογίου σας σε ολόκληρο το δίκτυο μας
4) δωρεάν μεταφράσεις πληροφοριών του ακινήτου σας σε 15 ή περισσότερες γλώσσες του κόσμου
5) Μέχρι 15 ή περισσότερες μοναδικές πολύγλωσσων σελίδων για κάθε μία από τις ιστοσελίδες μας, τη διαφήμιση μόνο ΣΑΣ ιδιοκτησίας
6) σχόλια Traveler - Μάθετε πώς οι πελάτες σας ρυθμό. Ακόμη και προσθέσετε σχόλια στην ιστοσελίδα σας.
7) Αποδοχή πιστωτικών καρτών και ασφαλής κρατήσεις από την ιστοσελίδα σας (προαιρετικό)
8) Η πλήρης αριθ-show και προστασία ακύρωσης για κρατήσεις στο δικό σας δικτυακό τόπο (προαιρετικό)
9) Η πλήρης καταβολή των υπηρεσιών, καθώς και η συγκέντρωση του υπολοίπου πελατών σας πριν από την άφιξη (προαιρετικά)
10) Παγκόσμιο δίκτυο άνω των 100 + ιστοσελίδες ταξιδεύουν εκτός από ένα εκτεταμένο δίκτυο θυγατρικών σε απευθείας σύνδεση.

Δίκτυο εμπορίας είναι επεκτατική και αυξανόμενη. Instant World Booking οδηγεί ένα δίκτυο εμπορίας των πάνω από 100 δημοφιλείς ιστοσελίδες ταξιδιωτικών. Αυτό είναι πέρα από ένα ευρύ πληθυσμό των εταίρων θυγατρικών. Διασημότερο πύλες ταξίδια μας περιλαμβάνονται δικτυακοί τόποι όπως HostelTraveler.com (για τους ξενώνες, backpackers, και κατάθεση του προϋπολογισμού) και BedBreakfastTraveler.com (για ύπνο και πρωινό και πανδοχεία).

Για να ξεκινήσετε, να υποβάλουν πληροφορίες περιουσία σας απευθείας στην ακόλουθη σελίδα. Πλήρεις οδηγίες περιλαμβάνονται σε απευθείας σύνδεση.

http://www.usainstantbooking.com/listings/el.add_property.php

Ποτέ δεν προβεί σε πληρωμή σε μας!
Διαδικασία πληρωμής μας είναι πολύ πολύτιμη για τους εταίρους μας. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει χρέωση προμήθειας ή τέλη συναλλαγής. Συλλέγουμε κατά 8% των καταθέσεων από τα σχόλια σε επιβεβαίωση. Έχετε την ασφάλεια της εγγύησης της πιστωτικής κάρτας (που έχουμε ήδη επικυρωθεί η κάρτα), και να εισπράττει το υπόλοιπο (92%) από τα σχόλια κατά την άφιξή τους, ή σύμφωνα με τη δική του πολιτική πληρωμή σας. Αν δεν δέχονται πιστωτικές κάρτες, που είναι πολύ ΟΚ. Μπορείτε να παραλάβετε το υπόλοιπό σας από τα σχόλια χρησιμοποιώντας το μόνιμο μέθοδο πληρωμής σας.

Αποδοχή πιστωτικών καρτών από την δική σας ιστοσελίδα και να πάρετε την πλήρη αριθ-show και ακύρωσης Προστασίας.
Προσθήκη Instant World Booking με την ιστοσελίδα σας είναι εύκολο και παρέχει απόλυτα ολοκληρωμένη online κρατήσεις στους επισκέπτες σας. Θα εγκαταστήσουμε ακόμα για την δική σας ιστοσελίδα σας αν θέλετε. Δεν υπάρχει κανένα επιπλέον κόστος για τη χρήση αυτής της υπηρεσίας, καθώς και το ποσοστό της προμήθειας που βασίζεται στο ποσό κατάθεσης που θέλετε να συλλέξουμε. Για παράδειγμα, η Επιτροπή είναι μόνο 1,9% όταν συλλέγουμε μια μικρή κατάθεση του 8% από πελάτες σας. Επιλέξτε να συλλέγεται τουλάχιστον το 35% προκαταβολή από τους επισκέπτες να επωφεληθούν από μας πλήρη μη εμφάνισης και της προστασίας ακύρωσης, και η Επιτροπή είναι μόνο 5%. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να επιλέξετε να εισπράττουν ποσό κατάθεσης, έως και το 100% της κράτησης από πελάτες σας κατά τη στιγμή της επιβεβαίωσης. Τώρα, μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας πιστωτική κάρτα συλλογής για τη συλλογή του ισοζυγίου πληρωμών των πελατών σας, ακριβώς πριν από την άφιξη. Μην ανησυχείτε και πάλι για την είσπραξη από τους επισκέπτες, τις ακυρώσεις, και μη δείχνει. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία άλλη υπηρεσία που προσφέρει αυτό το εξαιρετικό φάσμα των υπηρεσιών πληρωμών.

Έχετε ακούσει για σύνδεση σχόλια μας;
Τώρα έχουμε ένα από τα πιο προηγμένα συστήματα αναθεώρησης των χρηστών για καταλύματα σε όλο τον κόσμο. Μάθετε πώς οι πελάτες ρυθμό σας, και αμερόληπτες απόψεις τους. Μπορείτε να διαθέτουν ακόμη σχόλια δικαίωμά τους καλεσμένους σας », με δική της ιστοσελίδα σας. Παρακαλείσθε να ρωτήσω σχετικά με τον τρόπο σύνδεση σχόλια μας, μπορεί να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Πόσο περίπου 15 ή περισσότερες εξειδικευμένες σελίδες δημοσιεύεται μόνο για την περιουσία σας σε πιο δημοφιλείς γλώσσες του Διαδικτύου;
Προσφέρουμε δωρεάν μεταφράσεις πληροφοριών για την ιδιοκτησία σας, που δημοσιεύθηκε στο web-βελτιστοποιημένες σελίδες. Αυτή είναι η πιο προηγμένη παρουσίαση της υποβολής πληροφοριών που προσφέρονται από οποιαδήποτε online υπηρεσία κρατήσεων στον κόσμο σήμερα, και είναι περιλαμβάνονται όλα με δωρεάν καταχώρισή σας. Αυτό είναι κάτι που πιθανότατα δεν έχουν καν την δική σας ιστοσελίδα.

Έχουμε δεσμευθεί πλήρως να προσφέρουν κατάθεση των εταίρων μας τα πιο τεχνολογικά προηγμένα εργαλεία online κρατήσεων, καθώς και την καλύτερη οικονομική αξία διαθέσιμες οπουδήποτε στον κόσμο. Ανυπομονούμε να σας πάρει ξεκίνησε με Instant World Booking σήμερα.